Строител разруши на своя глава имот, струващ  £475 000, докато

...
Строител разруши на своя глава имот, струващ  £475 000, докато
Коментари Харесай

Строител разруши къщата на клиенти, отказали да му платят СНИМКИ

Строител унищожи без да пита парцел, струващ  £475 000, до момента в който притежателите му били на отмора. Причината? Спор за пари сред двете страни.

Къщата в Стоунигейт, Лестър, е оставена без покрив и разпръсната с отломки, откакто предприемът решил да " анулира " работата, която към този момент беше направил.

Собственикът Джей Курджи описа, че той и строителят са се скарали поради сметка от £3500.

 „ Купих къщата предходната година. Строителят стартира през февруари и имахме доста работа, с цел да може да стане дом за шестчленното ни семейство ", споделя той.

" Искахме уголемение на два етажа, нов покрив, ново окабеляване и да бъде по-екологична. Това е призрачен сън, за жалост избрах най-лошия строител ", добавя мъжът.

Г-н Курджи алармира първо до полицията, която споделя, че това е гражданско дело, а не наказателно, преди да изпрати имейл на Trading Standards, написа " Дейли Мейл ".

Потърпевшият, който работи  като проектант на системи за ИТ компания, споделя, че откакто е отказал да заплати на строителя спомагателни £3500, той си е отмъстил.

Съседи, живеещи на улицата, споделиха, че " гледали с съмнение ", защото огромна част от къщата била изпълнена със строителите, които разрушили огромна част от къщата с екскаватор.

 „ Имаше скеле върху къщата и когато я събориха, си помислих, че работата към този момент е свършена и притежателите може да се нанасят. Бях замаян, когато минах около къщата предходната седмица и видях, че покривът е откъснат, а новото уголемение е дупка в предната част на къщата. Жал ми е за притежателите “, споделя едни от съседите.

В злощастния ден Курджи бил отпътувал на отмора и се намирал на 200 благи.

„ Свързах се с полицията, която сподели, че това е спор, а не престъпен случай, и изпратих имейл на Trading Standards.

„ Все още съм на отмора, тъй че е мъчно да се оправя отсам. “

Съсед споделя пред LeicestershireLive, че строителните работи са оставили улицата в неразбория.  „ Работата продължаваше и имаше скеле и всичко имаше позволение за градеж. Тогава хората видяха, че строителите стартират да отстраняват движимости и да унищожават работата, която е била осъществена. Съседите са в действителност смутени от това по какъв начин наподобява и от обстоятелството, че също е развалило тротоара. “

Г-н Курджи сподели, че ще се свърже с градския съвет на Лестър по отношение на тротоара, когато се върне от отмора

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР